Erkend Register Taxateur

Goldbaum taxateurs werkt uitsluitend met gecertificeerde en gespecialiseerde taxateurs die elk jarenlange kennis en ervaring hebben. Dankzij onze vakkundigheid, onafhankelijkheid en integriteit kunnen we u van betrouwbare waarde-bepalingen voorzien voor het voor u gewenste doeleinde.

Afhankelijk van het specialisme van onze taxateurs, zijn deze erkend door en ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert, het Verenigd Register van Taxateurs (stichting VRT) of bij de Federatie TMV. Onze taxateurs zijn derhalve:

– Register-Taxateur RT, ingeschreven bij de Stichting VastgoedCERT en/of
– Register-Taxateur VRT, ingeschreven bij de Stichting Verenigd Register van Taxateurs (VRT) en/of
– Register-Taxateur, ingeschreven bij Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Kiezen voor een erkend Register Taxateur?

Sinds januari 2000 is de beëdiging en titelbescherming van de taxateurs vervallen. Door middel van certificering en opleiding proberen beide organisaties de vakbekwaamheid, deskundigheid en integriteit van taxateurs te bevorderen en in stand te houden. Hierdoor bent u verzekerd van een goede taxatie.

Goldbaum taxateurs biedt bedrijven taxaties van alle soorten onroerend goed, inventaris, voorraden en machinerieën voor ieder doel. U kunt dan denken aan verzekeringstaxaties en commerciële/economische taxaties t.b.v. de aankoop of verkoop van uw bedrijf/bedrijfsonderdeel, financiering of faillissement.

Meer informatie over taxaties?
Bel ons vrijblijvend op: +31 85 4011292